incl. BTWexcl. BTW

RI&E

RI&E

RI&E is de afkorting van Risico-Inventarisatie & -Evaluatie. In de RI&E wordt een overzicht en beoordeling gegeven van de risico’s van het werk voor werknemers in een organisatie. Een RI&E wordt altijd vergezeld door een Plan van Aanpak waarin maatregelen beschreven worden om de aangetroffen risico’s te verminderen. De werkgever is verplicht om over een RI&E te beschikken. Deze verplichting wordt beschreven in artikel 5 van de Arbowet.

De RI&E is naast een verplichting hét gereedschap dat u inzicht geeft in de risico’s binnen uw organisatie. Door dit inzicht vormt de RI&E de fundering voor uw arbeidsomstandighedenbeleid. Kompas Veiligheidsgroep kan deze RI&E voor u uitvoeren en biedt daarbij de handvatten aan om daadwerkelijk met uw risico’s aan de slag te gaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wanneer wij een RI&E uitvoeren, doen wij dit met de grootste zorg. Voordat wij beginnen, zullen we ons verdiepen in uw organisatie en branche.
  • Wij voeren een inventarisatie van alle aanwezige risico’s binnen uw organisatie aan de hand van een (branchespecifiek) RI&E instrument, een uitgebreide vragenlijst en een rondgang.
  • Opstellen van een plan van aanpak, waarbij voor elk aanwezig risico een te nemen maatregel wordt aangereikt.
  • Het toetsen van de RI&E door een kerndeskundige. (Dit is verplicht wanneer een organisatie over meer dan 25 medewerkers beschikt of wanneer een organisatie geen gebruik kan maken van een ‘erkend’ RI&E instrument.)
  • Inhoudelijke ondersteuning na het afronden van de RI&E.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor een RI&E? Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk via de mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw complete bedrijfsnoodorganisatie in orde

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacyverklaring