incl. BTWexcl. BTW

Controle & Onderhoud

Controle & Onderhoud

Jaarlijkse controles

Zoals u ongetwijfeld weet bent u verplicht om jaarlijks de blusmiddelen te laten controleren. Maar niet alleen de brandblusmiddelen zijn aan controle onderhevig: ook de nood- en vluchtwegverlichting behoren jaarlijks te worden gecontroleerd. Kompas Veiligheidsgroep breidt dit -indien gewenst- uit met de EHBO trommels en de AED’s.

Kompas Veiligheidsgroep heeft een methode ontwikkeld waarbij het mogelijk is alle onderdelen die gecontroleerd moeten worden in één keer te controleren. Wij werken hiervoor samen met gecertificeerde onderhoudsmonteurs die kleine reparaties direct op uw locatie kunnen verrichten.

Wij monitoren alle handelingen en rapportages en zorgen ervoor dat u jaarlijks een bericht krijgt wanneer er controles noodzakelijk zijn. Voor alle grote defecten ontvangt u altijd eerst een offerte, in overleg met onze planning kunt u een afspraak maken voor reparatie of vervanging.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij nemen de volledige rapportage en administratie van u over.
  • Het is niet verplicht een meerjarig contract af te sluiten.
  • U krijgt ieder jaar een vrijblijvende offerte toegestuurd.
  • Alle rapportages worden digitaal aangeleverd en opgeslagen.
  • Alle gecontroleerde veiligheidsproducten krijgen een controlesticker.
  • Geen voorrijkosten.
  • Wij verzorgen ook het afpersen van drogestijgleidingen en slanghaspels wanneer deze daarvoor in aanmerking komen (controletermijn is 5 jaar).

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor uw jaarlijkse controle en onderhoud? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacyverklaring