incl. BTWexcl. BTW

E-Learning BHV Basis

Cursusomschrijving

Bedrijfshulpverlening (BHV) is niet alleen een wettelijke verplichting, het is noodzakelijk om zorg te dragen voor een veilige werkomgeving. Een BHV’er is de eerste hulpverlener bij calamiteiten, maar kan geen professionele of medische hulp bieden aan een slachtoffer. In de cursus BHV Basis pakket staat het leren van praktische basisvaardigheden van cursisten centraal. Het uitgangspunt is de toepasbaarheid van veiligheid, waardoor u opgedane kennis en vaardigheden direct kunt vertalen naar uw eigen organisatie.

 

Daarnaast heeft u een jaar lang toegang tot onze digitale leeromgeving. Daarin vindt u de BHV e-learning ter voorbereiding op het klassikale dagdeel, de learnsnacks en de Follow up BHV.

 

Regelmatig wordt er in een learnsnack nieuwe content gepubliceerd over actuele veiligheidsonderwerpen. Daarbij kunt u denken aan veranderende richtlijnen rondom het verlenen van levensreddende eerste hulp.

 

Het is op dit moment niet mogelijk om levensreddende eerste handelingen te oefenen tijdens een BHV cursus. Levensreddende eerste handelingen maken het verschil voor een slachtoffer, daarom in het belangrijk dat u weet wat u moet doen. Met de Follow up BHV bieden wij een oplossing. Na de cursus kunt u levensreddende eerste handelingen uitvoeren met behulp van instructievideo’s, instructiekaarten en korte oefeningen.

Open opleiding

€119,00 p.p.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Incompany

Voor wie?

De cursus BHV Basis is ontwikkeld voor iedereen die zich wil verdiepen in bedrijfshulpverlening. Als BHV’er kunt u in geval van nood werknemers en andere aanwezige personen in veiligheid brengen.

Cursusinhoud

  • Bedrijfsnoodorganisatie
  • BHV-organisatie
  • Alarmeren
  • Ontruimen
  • Brand
  • Niet levensreddende eerste hulp
  • Levensreddende eerste hulp

  Extra:

  • E-learning BHV ter voorbereiding op het klassikale dagdeel
  • Learnsnacks
  • Follow up BHV

Certificering

Na het succesvol afronden van deze BHV cursus, ontvangt u een BHV-certificaat met een geldigheid van 1 jaar.

Praktijkdeel

De instructeur geeft uitleg over veiligheid. In het klassikale dagdeel staat interactie met (mede)cursisten centraal. Daarnaast is er de mogelijkheid om een blus- en reanimatie oefening uit te voeren. Hierbij oefenen cursisten ook met de AED.

Open opleiding

Momenteel zijn onze cursuslocaties druk bezig om de lokalen aan te passen aan de nieuwe richtlijnen. Wij houden u op de hoogte zodra wij u weer op onze cursuslocaties kunnen ontvangen.

Veilig uw certificaat verlengen

BHV Basis

De BHV Basis d.m.v. E-Learning is een alternatief om in combinatie met het praktijkdeel uw BHV-certificaat veilig te behalen. Het praktijkdeel is een verplicht onderdeel! Wij nemen na de ‘corona-crisis’ contact met u op om het praktijkdeel samen met u te plannen.

BHV Herhaling

De BHV Herhaling d.m.v. E-Learning is een alternatief om uw BHV-certificaat veilig te verlengen. Wilt u de praktijkonderdelen brand en reanimeren oefenen? Wij bieden kosteloos een praktijkdeel aan. Waar en wanneer dit zal plaatsvinden, is op dit moment nog niet bekend.

Incompany

Bij deze cursusvorm wordt de cursus bij u op locatie gegeven, op de wijze die voor u en uw collega’s het beste uitkomt.

Een incompany cursus biedt vele voordelen:

 • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor uw organisatie op maat worden gemaakt d.m.v. modules.
 • U bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
 • U bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
 • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.
 • Een incompany cursus is met meerdere cursisten vaak voordeliger dan deelname aan cursussen met een open inschrijving.
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacyverklaring