incl. BTWexcl. BTW

Heftruck Basis

Cursusomschrijving

Tijdens de eendaagse cursus leert u hoe u werkzaamheden met een heftruck veilig uitvoert en hoe u risico’s beperkt. De cursus bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. De geleerde theorie voert u direct uit in de praktijk, waardoor de cursus een interactief karakter heeft. De cursus wordt afgesloten met een competentietoetsing in de praktijk. De ervaren, vakbekwame instructeurs zien erop toe dat u de competentietoetsing goed voorbereid kunt afleggen. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar. De cursus Heftruck Basis is bedoeld voor medewerkers die gebruikmaken van een heftruck of daarvan gebruik willen gaan maken. Voor het gebruik van een heftruck is het van belang dat u bekend bent met de functies en werking. Daarnaast is het belangrijk dat u zich bewust bent van eventuele risico’s.

Open opleiding

Incompany

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Voor wie?

De cursus Heftruck Basis is bedoeld voor medewerkers die gebruikmaken van een heftruck of daarvan gebruik willen gaan maken. Voor het gebruik van een heftruck is het van belang dat u bekend bent met de functies en werking. Daarnaast is het belangrijk dat u zich bewust bent van eventuele risico’s.

Cursusinhoud

    voertuiginspectie van een heftruck uitvoeren. dagelijks onderhoud aan een heftruck uitvoeren. lastbepaling van een heftruck uitvoeren. juiste lastdragers gebruiken en veilig lasten verplaatsen. de verantwoordelijkheden van een chauffeur benoemen. algemene veiligheidsregels benoemen.

Certificering

Na het afronden van deze cursus ontvangt u een Heftruck-certificaat met een geldigheid van 5 jaar. Verloopt uw certificaat? Dan adviseren wij de cursus Heftruck Herhaling.

Combineren met modules

Wanneer u een cursus op eigen locatie organiseert, kunt u deze zelf samenstellen. U kunt een cursus van een halve dag combineren met maximaal 2 modules.
Online module

Cursuslocaties:

Open opleiding

Met ruim 30 cursuslocaties door heel Nederland is er altijd een locatie bij u in de buurt. Een cursus op één van deze locaties noemen wij een open opleiding.

  • Tot 6 personen is het vaak voordeliger om uw cursisten voor een open opleiding in te schrijven.
  • Ideaal wanneer uw werknemers verspreid door Nederland wonen en/of werken.
  • Wanneer u geen geschikte eigen ruimte heeft om een incompany cursus te kunnen verzorgen.

Incompany

Bij deze cursusvorm wordt de cursus bij u op locatie gegeven, op de wijze die voor u en uw collega’s het beste uitkomt.

Een incompany cursus biedt vele voordelen:

  • De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor uw organisatie op maat worden gemaakt d.m.v. modules.
  • U bespaart op reistijd en reiskosten voor de deelnemers door zelf de locatie te bepalen.
  • U bepaalt in overleg met ons de optimale grootte van de groep(en).
  • De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.
  • Een incompany cursus is met meerdere cursisten vaak voordeliger dan deelname aan cursussen met een open inschrijving.
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacyverklaring