incl. BTWexcl. BTW

Online leeroplossingen

Huidig aanbod online leeroplossingen

Uw BHV certificaat behalen of verlengen?

Ons advies is om door middel van het door ons samengestelde online leeroplossingen je kennis op peil te houden. Onze e-learning is Cedeo erkend met een klanttevredenheidsonderzoek van 96,7%. Hiermee ben je weer voor de duur van een jaar gegarandeerd van een geldig certificaat. Ruim 15.000 cursisten gingen u de afgelopen tijd al voor in onze online leeromgeving.

BHV Herhaling 

Wij brengen digitaal leren extra onder de aandacht. Met onze BHV e-learning kun je het BHV-certificaat verlengen. Het uitgangspunt is de toepasbaarheid van veiligheid, waardoor je opgedane kennis en ervaring direct kunt vertalen naar jouw eigen organisatie.

De BHV e-learning is ontwikkeld voor iedereen die het BHV-certificaat wil verlengen.

Taal: Nederlands, Engels
Certificaat: BHV

BHV Herhaling adaptief 

De BHV Herhaling adaptief is een e-learning gericht op je persoonlijke kennisniveau, ongeacht je ervaring. Allereerst maak je de kennistoets waarin je huidige kennis over bedrijfshulpverlening wordt beoordeeld. De focus ligt op specifieke veiligheidsonderwerpen waarin je jezelf nog kunt ontwikkelen. Je leert zo efficiënt mogelijk en hoeft onderwerpen niet onnodig te herhalen. Nadat je het leerpad succesvol hebben doorlopen, wordt de lesstof weergegeven en ontvang je een BHV-certificaat.

Taal: Nederlands
Certificaat: BHV

MemoTrainer 

De MemoTrainer is een unieke leeroplossing zodat je slimmer leert en meer onthoudt. Je oefent de kennisvragen over bedrijfshulpverlening op een gepersonaliseerde manier. Bepaalde veiligheidsonderwerpen hebben meer aandacht nodig dan anderen om ze goed te kunnen onthouden. De MemoTrainer is ontworpen om je uit te dagen met geselecteerde kennisvragen. Kennis die je minder goed onthoudt, wordt vaker getoond waardoor er een persoonlijk herhalingsschema ontstaat en de kennis over dit onderwerp verbeterd.

Taal: Nederlands

Online module 

De online module met een instructeur is een toevoeging op een digitale leeroplossing. Er wordt een praktische uitleg gegeven over de lesstof. Je krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan een instructeur. Leren met- en van elkaar staat centraal. Daarnaast is de online module gericht op de bedrijfshulpverlening bij de organisatie in kwestie.

Taal: Nederlands

Follow up 

De follow up ondersteunt je bij het oefenen van levensreddende eerste handelingen. In deze periode willen wij de veiligheid van jou waarborgen. Wij hebben aangepaste richtlijnen voor het oefenen van levensreddende eerste handelingen. Levensreddende eerste handelingen maken het verschil voor een slachtoffer, daarom is het belangrijk dat je weet wat je moet doen. In de follow up vind je meer informatie, instructievideo’s, instructiekaarten en korte oefeningen om levensreddende eerste handelingen uit te voeren.

Taal: Nederlands, Engels

Learnsnacks 

De learnsnacks informeren je een keer in de twee weken over actuele veiligheidsonderwerpen. Wij besteden aandacht aan jou (leer)behoeften, bijvoorbeeld: nieuwe reanimatierichtlijnen, veiligheid in huis of het actualiseren van de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie.

Taal: Nederlands

Schoolhulpverlening e-learning 

De schoolhulpverlening e-learning is ontwikkeld voor BHV’ers op scholen. Naast het herhalen van actuele veiligheidsonderwerpen is deze e-learning gericht calamiteiten met- en veelvoorkomende ongelukken bij kinderen. Nadat je deze e-learning succesvol hebt afgerond ontvang je een BHV-certificaat.

Taal: Nederlands
Certificaat: BHV

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacyverklaring