incl. BTWexcl. BTW

Over Ons

Over Ons

Historie

In 2006 is Kompas Veiligheidsgroep opgericht. Vanwege een wetswijziging in 2007 ontstonden er kansen in de BHV-wereld. Hierop werd direct actie ondernomen en zo ontstond in 2006 Kompas BHV. In 2010 kwamen er meer diensten bij dan enkel de BHV, hierdoor kon een naamswijziging niet achterblijven en heten we sindsdien Kompas Veiligheidsgroep. Onze missie is om de veiligheid in het bedrijfsleven te waarborgen. Dit doen we inmiddels met een enthousiast team van meer dan 50 medewerkers. Veiligheid staat uiteraard voorop!

0 +
klanten
0 +
Cursuslocaties
0 +
Cursisten per jaar
0 +
Medewerkers

Cursussen

Zowel onze cursussen als onze Kompas Academy zijn gebaseerd op de laatste onderwijsontwikkelingen. Door een combinatie van e-learning en daadwerkelijke cursussen bieden wij u en uw cursisten een breed scala aan onderwijsmateriaal. De cursussen bieden veel verschillende werkvormen aan, zoals casussen, gespreksvoering en praktijkoefeningen. Deze manier van ‘blended learning’ geeft iedere cursist de kans om de lesstof op zijn voorkeursmanier eigen te maken.

Praktijkoefeningen staan bij ons centraal. Een cursist neemt, door te oefenen in de praktijk, de kennis snel op. We oefenen veel, waardoor een cursist met een zelfverzekerd gevoel een cursus kan afronden.

Consultancy

Naast de ruim 50.000 cursisten die Kompas jaarlijks opleidt, begeleidt de afdeling Consultancy haar klanten ook bij het maken van bijvoorbeeld RI&E’s, BHV- en noodplannen en het tekenen van vluchtwegplattegronden. Voor alle veiligheidsmiddelen kunnen bedrijven ook bij Kompas Veiligheidsgroep terecht.

Veiligheidsproducten

Bent u op zoek naar veiligheidsproducten voor uw bedrijf of voor thuis? In onze webshop vindt u een groot assortiment, van pleisters tot aan AED’s en van rookmelders tot aan brandblussers.

Ook de controle en onderhoud van al uw veiligheidsproducten kunnen wij verzorgen.

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Bekijk onze privacyverklaring